The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.

Test bank for Community as Partner Theory and Practice in Nursing by Anderson, Elizabeth T, McFarlane – 7th edition

$45.00
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
Test bank for Community as Partner Theory and Practice in Nursing by Anderson, Elizabeth T., McFarlane – 7th edition

Test bank for Community as Partner Theory and Practice in Nursing by Anderson, Elizabeth T, McFarlane – 7th edition

 

INSTANT DOWNLOAD

What student Can Expect From A Test Bank?

A test bank will include the following questions:

  1. True/False
  2. Multiple Choice Questions
  3. Matching Questions
  4. Fill In The Blanks
  5. Essay Questions
  6. Short  Questions

Description

1. A community health nurse is working in a large urban city, situated in a culturally diverse area of the country. What does the nurse need to do to be culturally competent?
  A) Recognize that people with cultural backgrounds different from our own have unique values, life ways, health practices, and interpersonal styles.
  B) Understand and address the total context of the client’s situation, using knowledge, attitudes, and skills.
  C) Be aware that people adapt to and borrow traits from another culture and change their own cultural patterns to those of the host society.
  D) Remember that an individual’s own traditional beliefs and practices of their culture must always be observed.
  Ans: A
  Feedback:
  Being culturally competent means that we understand how cultural beliefs and practices influence our daily lives and recognize that people with cultural backgrounds different from our own have unique values, life ways, health practices, and interpersonal styles. Cultural appropriateness occurs when a nurse understands and addresses the total context of the client’s situation, using knowledge, attitudes, and skills. Cultural acculturation is being aware that people adapt to and borrow traits from another culture and change their own cultural patterns to those of the host society. Heritage consistency relates to the observance of beliefs and practices of an individual’s traditional cultural system that may be observed.

 

 

2. Which of the following best describes ethnocentric views?
  A) Dual patterns of identification of two cultures, lifestyles, and sets of values
  B) Belief that one’s own culture or ways of life are better than those of others
  C) Belonging to a specific group of individuals who share a common social and cultural heritage
  D) Research framework that is used to provide the ability to focus on the culture of the community where the nurse is practicing
  Ans: B
  Feedback:
  Ethnocentric views come about through believing that one’s own culture or way of life is better than that of others. Biculture describes an individual with dual patterns of identification of two cultures, lifestyles, and sets of values. Being an ethnical individual occurs when one belongs to a specific group of individuals who share a common social and cultural heritage. Ethnography is a research that provides a framework to focus on the culture of a group of individuals.

 

 

3. Which of the following is an overarching goal of Healthy People 2020?
  A) Developing partnerships between individuals and community health
  B) Believing that individual health is closely related to community health
  C) Decreasing disparities among subgroups of the population
  D) Increasing the length and improving the quality of healthy life
  Ans: D
  Feedback:
  Healthy People 2020 initiatives are guided by two overarching goals: to increase the length and improve the quality of healthy life; and to eliminate disparities among subgroups of the population.

 

 

4. Which of the following is a major reason that health disparities exist?
  A) No sensitivity to the needs of the individuals to be served
  B) Problems experienced in accessing and effectively utilizing health services
  C) Belief that individual’s health is not closely related to community health.
  D) Common ground exists among clients and communities to encourage culturally competent health care partnerships.
  Ans: B
  Feedback:
  Health disparities exist and are due, at least in part, to problems experienced in accessing and effectively utilizing health services. Reducing and eventually eliminating disparities depends on building common ground among clients, providers, agencies, and communities so that culturally competent health care partnerships can grow in number and quality of services.

 

 

5. Based on the population trends in the United States, descendants of European whites are emerging as a new minority. Which is a cause for this new minority?
  A) Rapid growth rate in the population of racial and ethnic group diversity
  B) Nurses that provide care to clients and families who represent global communities
  C) Less-frequent interactions with clients of diverse ethnic and cultural backgrounds whose health beliefs differ from our own
  D) Development of required partnerships with individuals of different ethnic groups and community health
  Ans: A
  Feedback:
  Growth in racial and ethnic group diversity throughout the 21st century is causing changes in minority groups. Among descendants of European whites, the number of deaths exceeds the number of births. Racial and ethnic minorities now make up 49.9% of the under-five age group.

 

 

6. Which of the following represents the best way for a new nurse to complete an in-depth self-examination of cultural competence?
  A) Acknowledge and be aware of one’s own culture and willingness to explore one’s own feelings and biases
  B) Be responsible for having excellent on-the-job motivation and commitment to caring for assigned clients
  C) Complete a self-examination of superior social, cultural, and biophysical factors in the community
  D) Become involved on a monthly basis in at least one cross-cultural interaction or workshop
  Ans: A
  Feedback:
  A major component of cultural competence is an acknowledgment and awareness of one’s own culture and a willingness to explore one’s own feelings and biases.

 

 

7. Which of the following best defines diversity?
  A) Crosses two cultures, lifestyles, and sets of values
  B) Condition of being different or having differences
  C) Individuals with distinct identity that are related to a larger cultural group
  D) Basic knowledge of the different culture’s health traditions in the community where the nurse is practicing
  Ans: B
  Feedback:
  Derived from the Latin word divertere, meaning to turn in opposite directions, diversity is the condition of being different or having differences. Biculture is used to describe an individual who crosses two cultures, lifestyles, and sets of values. Subculture is where individuals with distinct identity are related to a larger cultural group. Cultural sensitivity is having basic knowledge of the different cultures’ health traditions in the community where the nurse is practicing.

 

 

8. Which of the following best describes the composition of an ethnic group?
  A) Associated with minority or majority populations who share the same cultural background
  B) Associated with minority populations that do not share the traditions of their social heritage
  C) Composed of individuals who share a unique cultural background and social heritage that is passed from one generation to the next generation
  D) Composed of individuals that have distinct identity who relate well within the community at large
  Ans: C
  Feedback:
  Ethnic groups are composed of people who share a unique cultural background and social heritage that is passed from one generation to another. Ethnicity is associated with minority or majority populations who share the same cultural background. An ethnic group is associated with populations who share the traditions of their heritage. Ethnic groups do not always relate well within a community at large but do within their own communities.

 

 

9. Which question(s) can be helpful in examining one’s ethnic culture? Select all that apply.
  A) What are the common bonds?
  B) What cultural rituals are celebrated and with whom?
  C) What types of things are shared when people get together?
  D) What sexual orientations are celebrated when people get together?
  E) What types of foods are prepared when people get together for an event?
  Ans: A, B, C, E
  Feedback:
  Questions to think about one’s own ethnic culture include the following: With what group(s) do you identify, and why? What are your common bonds? What cultural rituals do you celebrate, and with whom? What are the purposes and meanings of your gatherings and celebrations? What types of things are shared and learned when people get together? What types of foods are prepared for the event? Are there dances, special rites, or ceremonies? Foods, languages, and other bonds of common ancestry are the cultural aspects of ethnicity that serve to offer consistency and structure to life and provide individuals with abilities to interpret life events as significant and meaningful. Sexual orientation is an individual state, not one determined by culture.

 

 

10. A community health nurse is working with a home health client who immigrated to this country 15 years ago. The client has changed the country of origin’s cultural patterns and has adopted the health care belief system of the United States. The community health nurse recognizes this as which type of change in the individual?
  A) Acculturation
  B) Culture
  C) Diversity
  D) Ethnicity
  Ans: A
  Feedback:
  Acculturation is when an individual adapts to or changes cultural patterns to those of the new country. Diversity is the condition of being different or having differences. Ethnicity is one’s identification with a group composed of people who share a unique cultural background and social heritage that is passed from one generation to another. Culture is the medium through which a person’s beliefs, standards, and norms for health and illness behaviors are structured, learned, shared, practiced, and judged.

 

 

11. Arthur Kleinman studied members of many diverse ethnic groups. His findings showed that cultural beliefs are the basic guidelines people use to:
  A) Establish cultural models of health
  B) Recognize something is wrong
  C) Interpret what might be wrong
  D) Organize a plan of appropriate actions
  E) Understand the link between cultural beliefs and health and illness
  Ans: B, C, D
  Feedback:
  Arthur Kleinman found that cultural beliefs based in shared meanings, values, and norms are the basic guidelines people use for recognizing that something is wrong, interpreting what it might be, and organizing a plan of appropriate actions. The goal of his research was to study members of many diverse ethnic groups to gain an understanding of the links between cultural beliefs and health and illness behaviors and actions. From his findings, community health nurses established cultural models of health.

 

 

12. Cultural beliefs based in shared meanings, values, and norms are key guidelines to consider when a person has a health problem. What is the first step an individual has to take when he or she is ill?
  A) Examine all possible and probable causes of the illness.
  B) Agree that the symptoms represent a problem.
  C) Plan of action is decided upon.
  D) Appropriate treatment is determined.
  Ans: B
  Feedback:
  Cultural beliefs based in shared meanings, values, and norms are the basic guidelines people use for recognizing that something is wrong, interpreting what it might be, and organizing a plan of appropriate actions. For example, before action is taken in response to a problem, individuals and family members must first agree that the symptoms represent a problem. Next, there is an examination of all possible and probable causes, which may range from behaviors and foods to violations of cultural norms. Once a cause has been identified, a plan of action is made and appropriate treatment is determined.

 

 

13. Which is most influential when determining how an individual acts when he or she is ill?
  A) Community health nurse
  B) Ethnic culture
  C) Individual who is sick
  D) Primary care provider
  Ans: B
  Feedback:
  How an individual acts when ìillî is determined by ethnic culture. Some cultures have specific norms for sick role behavior, whereas other cultures suggest that you continue to carry out your everyday role to the best of your abilities.

 

 

14. Each cultural health care system has several recognized sectors. Select the answer that best represents Kleinman’s model.
  A) Cultural health care system
  B) Popular and cultural health care system
  C) Folk, personal, professional
  D) Folk, popular, professional
  Ans: D
  Feedback:
  The three sectors Kleinman’s model of the health care system addresses are referred to as popular, folk, and professional.

 

 

15. Considering Kleinman’s model, which sector includes the family?
  A) Cultural health system
  B) Folk
  C) Popular
  D) Professional
  Ans: C
  Feedback:
  The popular sector of cultural health care systems is made up of informal healing relationships that occur within one’s own social network. Although the family is at the nucleus of this sector, health care can take place between people linked by kinship, friendship, residence, occupation, or religion. The folk sector of cultural health care systems includes the interaction between a client and sacred and secular healers. The professional sector is composed of the licensed health professionals.

 

 

16. According to Kleinman’s model, lay practitioners and healers are part of which sector?
  A) Cultural health system
  B) Folk
  C) Popular
  D) Professional
  Ans: B
  Feedback:
  The folk sector of cultural health care systems includes the interaction between a client and sacred and secular healers. The popular sector is composed of ordinary people, families, groups, social networks, and communities. The professional sector is composed of the licensed health professionals.

 

 

17. A community health nurse works with a variety of cultures providing health care services that include acute treatment for illness. Which client most likely would believe that sickness is a punishment from God?
  A) Hispanic client
  B) Chinese client
  C) Female client whose culture is controlled by males
  D) German client
  Ans: A
  Feedback:
  Hispanics believe that susto results from a traumatic experience or that sickness is a punishment from God. Susto, or fright, is an emotional response to a traumatic experience and is recognized as an illness that involves the loss of one’s spirit from the body.

 

 

18. Which sector of Kleinman’s model differs in their social and cultural values, beliefs, and assumptions?
  A) Cultural health system
  B) Folk
  C) Popular
  D) Professional
  Ans: D
  Feedback:
  Unlike in the popular and folk sectors, the clients and the providers in the professional sector typically differ in their social and cultural values, beliefs, and assumptions.

 

 

19. Which two sectors of Kleinman’s model are associated with belief systems that are nonscientific or subjective?
  A) Folk and professional
  B) Popular and cultural health system
  C) Popular and professional
  D) Popular and folk
  Ans: D
  Feedback:
  Belief systems in the popular and folk sectors have often been termed as unorthodoxlaysubjective, or nonscientific, and have been associated with non-Western societies. A client’s preference for such healing practices may have been dismissed by some professional health care professionals.

 

 

20. Community health nurses must make a commitment to gain knowledge about health beliefs and health practices that can be used in the delivery of culturally competent health care to at-risk populations. This knowledge is associated with which sector of Kleinman’s model?
  A) Cultural health system
  B) Folk
  C) Popular
  D) Professional
  Ans: C
  Feedback:
  Conflicts, misunderstandings, and barriers to effective health care will be reduced only by commitment to gain knowledge about the popular sector, where health beliefs and health practices are activated and where 70% to 90% of all illness episodes are recognized and treated. The nursing profession’s commitment to health and holism and its capacity to understand complex sociocultural responses to real and potential health problems make it the most logical choice for a professional segment to act as a client advocate in facilitating interactions between the sectors.