The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.

Test Bank For Nursing Research- Generating and Assessing Evidence for Nursing Practice,9th edition by Denise F. Polit

$35.00
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
Test Bank For Nursing Research- Generating and Assessing Evidence for Nursing Practice,9th edition by Denise F. Polit

INSTANT DOWNLOAD

What student Can You Expect From A Test Bank?

A test bank will include the following questions:

 

Description

Nursing Research- Generating and Assessing Evidence for Nursing Practice,9th edition by Denise F. Polit Test Bank

1. What is a broad abstract characterization of phenomena?
  A) Theory
  B) Descriptive theory
  C) Grand theory
  D) Middle-range theories

 

 

2. The power of theories lies in the ability to do what?
  A) Capture the complexity of human nature by the richness of the operational definitions associated with the variables.
  B) Minimize the number of words required to explain phenomena and, thereby, eliminate semantic problems.
  C) Prove conclusively that relationships exist among the phenomena studied.
  D) Specify the nature of the relationships that exist among phenomena and offer explanations.

 

 

3. What thoroughly describes a phenomenon?
  A) Theory
  B) Descriptive theory
  C) Grand theory
  D) Middle-range theories

 

 

4. What attempt to describe large segments of the human experience?
  A) Theory
  B) Descriptive theory
  C) Grand theory
  D) Middle-range theories

 

 

5. What are the building blocks of theory?
  A) Propositions
  B) Relationships
  C) Hypotheses
  D) Concepts

 

 

6. What is the major similarity between theories and conceptual models?
  A) Use concepts as their building blocks.
  B) Use the deductive reasoning process almost exclusively.
  C) Contain a set of logically interrelated propositions.
  D) Provide a mechanism for developing new propositions from the original propositions.

 

 

7. What are conceptual maps?
  A) Stimulate new research with the use of a schematic model.
  B) Explain phenomena and relationships among them with a map.
  C) Map the integration of knowledge into coherent systems to explain the key relationships that exist.
  D) Graphic, theory-driven representations of phenomena and their relationships using symbols or diagrams and a minimal use of words.

 

 

8. Which model explains and predicts the health promotion component of lifestyle?
  A) Adaptation Model
  B) Conservation Model
  C) Health Promotion Model
  D) Self-Care Model

 

 

9. Several conceptual models and grand theories of nursing have been developed. Which concept is not central to models for nursing?
  A) Human beings
  B) Environment
  C) Health
  D) Social support

 

 

10. Which model finds humans as adaptive systems that cope with change through adaptation?
  A) Adaptation Model
  B) Conservation Model
  C) Health Promotion Model
  D) Self-Care Model

 

 

11. Whose major conceptual model of nursing is used by researchers?
  A) Rogers’ Science of Unitary Human Beings
  B) Bandura’s Social Cognitive Theory
  C) Watson’s Theory of Caring
  D) Rizzo’s Theory of Human Becoming

 

 

12. Which is an example of a borrowed theory?
  A) Rogers’ Science of Unitary Human Beings
  B) Bandura’s Social Cognitive Theory
  C) Watson’s Theory of Caring
  D) Rizzo’s Theory of Human Becoming

 

 

13. What did the nurse theorist Roy develop?
  A) Adaptation Model
  B) Theory of Caring
  C) Science of Unitary Human Beings
  D) Health Care Systems Model

 

 

14. What did the nurse theorist Neuman develop?
  A) Adaptation Model
  B) Theory of Caring
  C) Science of Unitary Human Beings
  D) Health Care Systems Model

 

 

15. Which type of theory is often a precursor to predictive theories?
  A) Explanatory theory
  B) Grand theory
  C) Middle-range theory
  D) Situation-specific theory

 

 

16. What is an example of a nursing theory that has been described as a grand theory?
  A) Adaptation Model
  B) Theory of Caring
  C) Science of Unitary Human Beings
  D) Theory of Human Becoming

 

 

17. Theories differ in their level of generality and abstraction. What type of theory purports to describe and explain large segments of the human experience?
  A) Explanatory theory
  B) Grand theory
  C) Middle-range theory
  D) Situation-specific theory

 

 

18. Theories differ in their level of generality and abstraction. What type of theory attempts to explain such phenomena as decision making, stress, comfort, health promotion, and unpleasant symptoms?
  A) Explanatory theory
  B) Grand theory
  C) Middle-range theory
  D) Situation-specific theory

 

 

19. All research studies have a framework. What type of framework is used in a research study based on a theory?
  A) Schematic framework
  B) Practice framework
  C) Theoretical framework
  D) Conceptual framework

 

 

20. The key to Rogers’ conceptual framework are her principles of homeodynamics, which represent a way of viewing unitary human beings and provide guidance to nursing practice. The principles include integrality, helicy, and resonancy. What is resonancy?
  A) Nonlinear domain without temporal or spatial attributes
  B) Concerns the continuous and mutual processes between human and environmental fields
  C) Continuous and innovative diversity of human and environmental field patterns
  D) Continuous change from lower- to higher-frequency wave patterns in human and environmental energy fields.

 

 

 

Answer Key

 

1. A
2. D
3. B
4. C
5. D
6. A
7. D
8. C
9. D
10. A
11. A
12. B
13. A
14. D
15. A
16. D
17. B
18. C
19. C
20. D