The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.

Test Bank Primary Care Art and Science of Advanced Practice Nursing - An Interprofessional Approach 5th Edition Lynne M. Dunphy

$90.00
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
Test Bank Primary Care Art and Science of Advanced Practice Nursing - An Interprofessional Approach 5th Edition Lynne M. Dunphy

Buy now with PayPal

Test Bank Primary Care Art and Science of Advanced Practice Nursing - An Interprofessional Approach 5th Edition  Lynne M. Dunphy

Chapter 3. Health Promotion

 

MULTIPLE CHOICE

 

     1.   Which of the following is a primary prevention measure for a 76-year-old man newly diagnosed with a testosterone deficiency?

A.

Calcium supplementation

B.

Testicular self-examination

C.

Bone density test

D.

Digital rectal examination

 

 

ANS:  A                    PTS:   1

 

     2.   Which of the following is an example of secondary prevention in a 50-year-old woman?

A.

Yearly mammogram

B.

Low animal-fat diet

C.

Use of seat belt

D.

Daily application of sunscreen

 

 

ANS:  A                    PTS:   1

 

     3.   Which of the following is an example of tertiary prevention in a patient with chronic renal failure?

A.

Fluid restriction

B.

Hemodialysis 4 days a week

C.

High-protein diet

D.

Maintenance of blood pressure at 120/80

 

 

ANS:  B                    PTS:   1

 

     4.   Immunizations are an example of which type of prevention?

A.

Primary

B.

Secondary

C.

Tertiary

D.

Quaternary

 

 

ANS:  A                    PTS:   1

 

     5.   The nurse is speaking to a patient regarding endemic diseases. Which of these choices describes an endemic statistic?

A.

The typical incidence of influenza in a country

B.

The surprise outbreak of malaria in new regions

C.

Higher levels of Ebola in a country when compared to the previous year

D.

Abnormal outbreak of measles in pockets of a country

 

 

ANS:  A                    PTS:   1

 

     6.   The nurse is reviewing old and current trends in disease history. Which of these would be considered an example of a sporadic outbreak?

A.

The number of people diagnosed with rabies virus in 2017

B.

The number of people diagnosed with chlamydia in Texas over a 1-month period

C.

The number influenza cases diagnosed from 1918 to 1919

D.

The number of common cold cases diagnosed in Washington between October 2016 and March 2017

 

 

ANS:  A                    PTS:   1

 

     7.   Which accurately defines incidence rate?

A.

The number of old cases of a disease at a point in time

B.

The number of cases of a disease at a point in time divided by the percentage of the population at a point in time

C.

The number of total cases of a disease total diagnosed at a point in time

D.

The number of new cases of a disease diagnosed at a point in time

 

 

ANS:  D                    PTS:   1

 

     8.   What describes a pandemic?

A.

An event more than epidemic magnitude affecting a single community or country over a long period of time

B.

An event of epidemic magnitude affecting a single community or country in a short period of time

C.

An event of epidemic magnitude affecting multiple communities and countries in a short period of time

D.

An event less than epidemic magnitude affecting multiple communities and countries over a long period of time

 

 

ANS:  C                    PTS:   1

 

     9.   Which test of health literacy can be completed quickly and provide results comparable to more time-consuming tests?

A.

Test of Functional Health Literacy in Adults (TOFHLA)

B.

Patient Health Questionnaire (PHQ-9)

C.

Rapid Estimate of Adult Literacy in Medicine-Short Form (REALM-SF)

D.

Newest Vital Sign (NVS)

 

 

ANS:  D                    PTS:   1

 

   10.   The nurse is working with a 65-year-old patient who was recently diagnosed with hypertension. The patient is concerned about their optimal health with their new diagnosis. Which nursing action is necessary for health promotion with the patient?

A.

Discussing appropriate stress management techniques

B.

Sharing with the patient how to increase sodium consumption

C.

Discussing with the patient exercises that increase heart rate

D.

Emphasizing the importance of avoiding flu vaccinations

 

 

ANS:  A                    PTS:   1